Emellanåt behöver hemmet en upprustning på olika sätt. Det kan handla om enkla saker som att man behöver köpa en ny möbel eller måla om ett utrymme. Andra gånger handlar det om större ingrepp som till exempel när man behöver göra om i ett helt rum! Handlar det om kök eller badrum kräver det ofta lite större planeringsarbete än andra rum då det kan handla om VVS-installationer som ska utföras.

På denna sida finns information och inspiration till dig som tänker göra om badrummet!

Det finns många olika val att göra. Ska man t.ex. ha golvvärme? Då behöver man kontakta en sakkunnig yrkesperson som kan utföra detta arbete då de flesta inte klarar sådana saker på egen hand. Man ska heller inte utföra liknande arbeten själv då det finns risker med felaktigt utförda elarbeten.

Badkar eller dusch är en annan fråga som många funderar på när de vill göra om sitt badrum. Det är oerhört skönt att ha ett badkar att lägga sig i, speciellt under trista hösten. Har man småbarn är det också mycket smidigt när de behöver tvättas. Däremot drar badkar oerhörda mängder vatten, mycket mer än en dusch gör, så rent miljömässigt är det inte alltid försvarbart att man använder ett badkar ofta.

Fuktskador vill man inte ha! Därför kontaktar man experter för det som behöver göras i ett badrum, om det inte är enkla saker man kan utföra själv, om man faktiskt själv kan mura, lägga klinkers eller vad man har planerat att göra.

Läs vidare på denna sida och inspireras till ditt nya badrum!